2012-02-10 09:03:18• hírek • Nagykároly.ro

A rémálom és a Kismalac visszatér!

A rémálom visszatér! Legalábbis a börvelyi 2x2 Clubban szombaton, azaz február 11-én a Kerozin együttes tart élő koncertet. Az alkalmon Dj Breky lesz a rezidens, belépőjegyet 10 lej ellenében lehet váltani, asztalt foglalni pedig a 0760/270-156-os telefonszámon lehet.

Ha van olyan, aki nem ismeri a Kerozint, hát íme: a Kerozin egy magyar könnyűzenei együttes. 1996-ban alakult, méghozzá Debrecenben. Egy fellépés alkalmával a Kismalac, Kismalac engedj be! felkiáltással kezdték el hergelni a közönséget. A buli után már másnap munkához láttak és 1998 nyarán megszületett a Kismalac című dal. Ezzel egy időben nevüket Kerozinra változtatták. 1998 novemberében megjelent első albumuk Kismalac címmel a BMG kiadó jóvoltából. 1999. februárjában megjelent az album második kislemeze a Dá, dá..., majd ezt követte júniusban a Full House téboly című dal, ősszel elkészítették a Durva didi című albumot.

2000 február elején kiadták az albumról a Durva Didi, majd a Hugacsaka című kislemezt. Ezután az egykori Adriano Celentano dalt, az Azzurro-t dolgozták fel, Nagypapa punk volt címmel. A klipforgatás utáni napon 2000. szeptember 29-én autóbalesetet szenvedtek, Axel súlyos sérülései miatt a bulik egy időre szüneteltek. Ez idő alatt Mosquito megírta az általuk segített Desperado együttes első nagylemezének zenei anyagát. Miután Axel felépült, 2001 júliusában kiadták a harmadik nagylemezt beharangozó a Halál a Májra! című kislemezt Abaházi Csaba, a legendás Sing-sing együttes egykori énekesének vendégszereplésével. 2001 novemberében jelent meg a Kerozin harmadik albuma Ki a góré? címmel.

Ezután a Nelly az elefánt kislemez következett, majd 2002 nyarán az együttes az élő koncert erejéig négytagúra bővült egy gitárossal és egy dobossal; Guantanamera klipjében már a négyes formáció látható. 2002-ben és 2003-ban a Kerozin zárta a Sziget fesztivál programját a Popszínpadon. 2002 őszén elkezdődtek a negyedik album felvételei, melynek témája az eddig ismeretlen oldaláról mutatta be az együttest. Az album címe: Boldog Karácsonyt!, és csak korlátozott példányszámban jelent meg. Emellett a Kerozin nagyban közreműködött a Desperado együttes Gyere és álmodj! című albumának megjelenésében. Az együttes 2003 nyarán meghívást kapott a TV2 Dalnokok Ligája című műsorába.

2003 végén az együttes tagjai között zenei stílusbeli ellentétek és a külső munkák összeegyeztethetetlensége miatt ellentétek szövődtek, ezért külön-külön folytatták karrierjüket. 2004 nyarán az új zenei stílussal és új kislemezzel, Bonnie&Clyde-dal jelentkezett az együttes, majd 2005 végén elkezdődtek az együttes új albumának munkálatai. Novemberben elkészült a Mindhalálig Party! című kislemez. 2006 tavaszán a Hip Hip Hurrá! című kislemez került a boltokba, amin a csapat teljesen felhagyott az addigi digitális hangzással. 2006 nyarán jelent meg a Kerozin együttes első rockalbuma A Rémálom visszatért! címmel. Novemberben jelent meg a Bocsáss meg! című kislemez, amelyben a csapat bocsánatot kér minden eddigi „disznóságáért".

Tehát hatalmas buli lesz a 2x2 Clubban szombaton. A Nagykároly.ro partyfotósa is feltűnik majd az alkalmon - s így bulifotókkal szolgálunk majd vasárnap, avagy hétfőn, netán kedden (annak függvényében, mikor térünk magunkhoz :).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: