2008-08-04 14:13:06• hírek • Szatmar.ro

Érdekeltek a régióban a német beruházók

 Szatmárnémetibe látogatott Marko Walde, a Román-Német Kereskedelmi Kamara vezérigazgatója.

Első alkalommal érkezett Szatmárnémetibe Marko Walde, a bukaresti székhelyű Román-Német Kereskedelmi Kamara vezérigazgatója, hogy a német beruházások helyzetéről, és az újabb beruházási lehetőségekről tárgyaljon a megyei vezetőkkel.

Marko Walde vezérigazgató, hétfő délelőtt Csehi Árpád megyei tanácselnökkel folytatott tárgyalást, majd ezt követően sajtótájékoztatót is tartott. A sajtóértekezleten elmondta, kétnapos látogatása során a régióban beruházott német vállalkozókkal is szeretne találkozni, hogy rálátást kapjon a problémáikra. -A látogatás végén Marko Walde vezérigazgató egy összefoglalót nyújt majd át nekünk, amely a német vállalkozók igényeit tartalmazza. Ezáltal mi magunk is tudni fogjuk miben lehetünk a segítségükre – mutatott rá Csehi.

Marko, Csehivel Szatmár megye jövőbeni terveiről is egyeztetett. - A jövőben egy jó kapcsolatot szeretnénk ápolni a megye vezetőivel, ugyanis minél több német beruházót akarunk a régióba hozni. Az elmúlt hónapokban a német vállalkozók érdekeltek lettek ezen a területen, így fontosnak tartottam, hogy a megye fejlődési terveiről, s ezáltal a beruházások megtérüléseinek lehetőségeiről is tájékozódjak – magyarázta Marko Walde vezérigazgató.

P.A.

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: