2011-11-17 08:15:01• hírek • Blikk.hu

Még 20 kilót le kell adnia Tarány Tamásnak

Vérrel és verítékkel küzd Tarány Tamás, hogy a szombati élő show-n olyan táncos produkcióval lepje meg rajongóit, amitől még a szőrös szívű mentorok álla is leesik.

A mackós külseje és pluszkilói miatt többször is kritizált énekesnek egyáltalán nincs könnyű dolga, hiszen - bár a műsor kezdete óta ledobott már 15 kilót -, maradt még rajta annyi, amivel igazi kínszenvedés egy pörgős, tánclépésekkel tarkított előadást végigcsinálnia.

- Egy igazi látványos, dinamikus produkcióval készülünk, hiszen nem egyszer kaptam már meg, hogy kicsit többet kellene mozognom a színpadon. Persze most sem fogok a fejemen pörögni, de egyelőre ez a néhány tánclépés is nagyon nehéz. Nem könnyű plusz 20 kilóval ugrálni a színpadon, és most veszem csak észre, mennyit számít az is, amit eddig sikerült leadnom. Azt hiszem, ha nem kezdtem volna el már a műsor elején az edzéseket és a diétát, ennyire se menne a tánc - árulta el lapunknak Tamás.

- Már túljutottam azon az időszakon, amikor stagnált a fogyásom, így számíthatok arra, hogy megint lemegy néhány kiló. Hetek óta iszom egy speciális étrend-kiegészítő fehérjeport, és mindig szakítok időt arra, hogy hetente kétszer le tudjak menni a edzőterembe.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Tarány Tamás heti kétszer jár edzőterembe

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: