2011-12-13 07:25:38• hírek • Blikk.hu

A rajongók szerint csaltak a szavazáson

Csalással vádolják Tarány Tamás rajongói az X-Faktort, akik szerint lehetetlen, hogy a szavaztok alapján Malek Miklós mentoráltjának kellett búcsúznia a szombati párbaj után.

Az énekes a Blikk szerkesztőségében számtalan olyan üzenetet kapott, amelyben olvasóink csalást kiáltanak, de Tamás rajongói oldalán is sokan rohantak ki az RTL Klub ellen, mondván: nem eshetett ki tiszta szavazással az egyik legjobb hang a versenyből.

- Tamás! Ez azért vicces, hogy a Baricz hang nélkül a döntőbe került! Nyilván most udvariasságból ellenkezni fogsz, de ekkora szembetűnő csalást csak az nem vesz észre, aki vak! A két legjobb hang párbajozott? Miről beszélünk? - fakadt ki az egyik olvasónk, akit többen is követtek a sorban.

- Ekkora nyilvánvaló csalást csak a tavalyi X-Faktorban láttam! A te hangod vitte az egész mezőnyt, vicc az egész!

Sokan nem állnának meg az egyszerű vádaskodásnál, mivel nem egy rajongó még attól sem riadna vissza, hogy ahogy tavaly Király L. Norbi kiesése után, így most is feljelentse a csatornát, és vizsgálatot rendeltessen el.

- Vizsgálatot kellene az RTL Klub ellen indítani csalás miatt! Tamás! Te már nyertes vagy, de azért ez vicces, hogy a Baricz Gergő hang nélkül döntős! - olvasta a panaszáradatot Tamás szerkesztőségünkben, amelyre határozott választ adott a kétkedőknek.

Olvasd el Tarány Tamás véleményét a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: