2016-12-30 13:30:18• hírek • Kocsis Zoltán

A radarok szilveszterkor sem pihennek!

Jelentős állománnyal igyekszik biztonságos légkört teremteni az óév utolsó és az új esztendő első napján Szatmár megyében a csendőrség és a rendőrség: összesen 360 főt készül mozgósítani a két erőszakszervezet.

A Szatmár Megyei Csendőrség tájékoztatása szerint december 31-én és január 1-jén összesen 160 fővel lesznek jelen Szatmárnémeti, Nagykároly, Avasfelsőfalu, Tasnád és Krasznabéltek utcáin, terein, rendezvényein.

A rendőrség kétszáz - közlekedési, bűnügyi és egyéb osztályokon dolgozó - munkatársát veti be a következő két napon. Autósok figyelem! Ötven közlekedési rendőr 16 autóval és 9 radarral figyeli majd a megye legfontosabb útvonalait! Ezen kívül naponta 44 járőregység vigyázza majd a rendet és a csendet - esetenként csendőrökkel közösen.

A két szervezet jó tanácsokkal is igyekszik a szatmáriak segítségére lenni. Ezek közül a legfontosabb, hogy vigyázzunk értékeinkre! Lehetőleg ne vigyünk magunkkal jelentősebb pénzösszeget vagy értéktárgyat. Vigyázzunk táskáinkra, pénztárcáinkra, csomagjainkra - elsősorban a zsúfoltabb helyeken. Ajtóinkat, ablakainkat, gépkocsijainkat zárjuk be gondosan. Autóinkban ne hagyjunk okiratokat és értékeinket se hagyjuk szem előtt. A rendezvényeken tartsuk be a szervezők szabta szabályokat és működjünk együtt az eljáró hatósággal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: