2013-11-16 19:11:05• hírek • Szatmar.ro

A ráadásban mentett pontot az Olimpia Szörényváron

A szezon első felében csillogtatott „németes" erényeket mutatott az Olimpia szombat kora délután Szörényváron a FCU Craiova elleni bajnokin: az utolsó pillanatokban mentett pontot.

A száműzetésbe kényszerített FCU uralta az első félidő nagy részét, főleg Balan révén több veszélyes helyzetet alakított ki, ám nem tudott Miron kapujába találni.

A második félidő némileg váratlanul Zsiga és Lemac helyzeteivel kezdődött. Gólt mégis a craiovaiak szereztek, amikor az 57. percben Stoianof közelről kapuba talált. Ez szárnyakat adott az oltyánoknak, sorra dolgozták ki helyzeteiket, be is találtak, ám támadószabálytalanság miatt a bíró érvénytelenítette a gólt.

Amikor aztán mindenki elkönyvelte a FCU győzelmét, egy szöglet után Ene emelkedett a legjobban és befejelte az egyenlítő találatot.

„Amikor gólt szerzel az utolsó percben, ezzel pedig pontot is szerzel, akkor elégedett vagy. Az ellenfélnek több helyzete volt, ám le a kalappal a játékosaim hozzáállása előtt", értékelt a meccset követőek Csík Tibor vezetőedző.

Az olimpia döntetlenjével maradt a csoport 8. helyén, két ponttal lemaradva a felsőházi rájátszást jelentő hatodik helytől.

FCU Craiova - Olimpia 1-1
gólok:
Stoianof (57.) illetve Ene (91.)
Olimpia:Miron - Muntean, Ene, Balau, Iuhas (csk.) - Gavrilescu, Villand, Fl. Muresan (68 Feier), Zsiga (68 Draos)- Bujor, Lemac.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: