2012-11-15 16:52:33• hírek • Szatmar.ro

Hat pontra hajt Csík Tibor az utolsó két fordulóban

Hat ponttal szeretné zárni a harmadik osztályú labdarúgó bajnokság utolsó két fordulóját Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője. Ehhez az első lépést pénteken teheti meg az együttes, amikor 14.00 órai kezdettel Borossebesen lép pályára.

Az Arad megyei kisvárosból eddig csak a listavezető Vajdahunyad tudta elhozni mind a három pontot, köszönhetően egy 3-1-es sikernek. Rajtuk kívül azonban az Europa 4-1-es, a Jiul 1-0-ás, a Sanatatea pedig 4-3-as vereséggel távozott. „A Borossebes hazai pályán jóval jobban játszik mint idegenben. Eddig csak az éllovas Vajdahunyad nyert ott, de remélem mi is elhozzuk a három pontot", nyilatkozott az elutazás előtt optimistán Csík.

A korábbi kiváló védő azzal is tisztában van, hogy az Olimpiának mindkét következő meccsét meg kellene nyernie ahhoz, hogy versenyben tudjon maradni az első helyért. „Számunkra nagyon fontos ez a mérkőzés és az utolsó fordulóbeli találkozó. Ezeken mindenképpen be kell gyűjtenünk a hat pontot, hogy ne távolodjunk el még jobban az első helytől. Bár a hátrány kilenc pont, de bizakodóak vagyunk, hiszen még ott lesz az egész tavaszi idény".

A mester eltiltás miatt nem számíthat Villand, sérülés miatt Mos és Pop Mihai szolgálataira. Ezzel együtt úgy gondolja, a keret elég széles ahhoz, hogy pótolni tudja a fent említetteteket.

III. Liga, 12. forduló,
péntek: Borossebesi National - Szatmárnémeti Olimpia
Gyulafehérvári Europa - Petrozsényi Jiul
Fugyivásárhelyi CS - Zilahi FC
Máramarosszigeti Plimob - Dési Unirea
Pankotai Soimii - Aranyosgyéresi Seso
szombat: Vajdahunyadi FC - Kolozsvári Sanatatea

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: