2012-11-16 18:10:09• hírek • Szatmar.ro

A ráadásban kapott góllal veszített az Olimpia

A ráadásban kapott góllal veszített az Olimpia Borossebesen, a péntek kora délután elszenvedett vereséggel pedig az ötödik helyre estek vissza a sárga-kékek a labdarúgó harmadik osztály ötödik csoportjában.

Az elutazás előtt Csík Tibor vezetőedző optimistán beszélt arról, hogy az utolsó két fordulóban csapata mind a hat pontot be szeretné gyűjteni annak érdekében, hogy tavasszal reális esélye legyen a Vajdahunyaddal szembeni kilenc pontos hátrány ledolgozására. Nos, az már pénteken eldőlt, hogy nem lesz meg a hat pont.

Cotan révén már a 9. percben előnyhöz jutott a Borossebes, ez azonban még nem törte meg az Olimpiát. Sőt! Hanus a 23. percben egyenlített, Juhas pedig három minutummal később már a vezetést is megszerezte. A vendégek fórja sem tartott azonban sokáig, mivel tíz perccel később Nesculescu büntetőből egyenlített. Az első félidei góleső után aztán sokáig elzárták a gólcsapot - egészen a 94. percig, amikor Botis a hazaiak javára billentette a három pontot kimérő mérleg nyelvét.

„Nyitott mérkőzés volt. Nekünk is megvoltak a helyzeteink arra, hogy nyerjünk. Sajnos azonban első gólt egy nagy egyéni hibából kaptuk, aztán a bíró könnyen adott az ellenfélnek büntetőt, utána pedig egy nyilvánvaló kezezés miatti tizenegyest nem ítélt meg a javunkra. Sajnos távolabb kerültünk az első helytől. Még van egy forduló, aztán meglátjuk mi lesz a továbbiakban" értékelt a meccs után Csík.

A vereség következtében a Pankota és a Dés is megelőzte az Olimpiát, így a sárga-kékek az ötödik helyre estek vissza. Hátrányuk akár 12 pontra is nőhet abban a valószínű esetben, ha a Vajdahunyad szombaton odahaza legyőzi a Sanatateát.

Az utolsó őszi fordulóban, november 24-én az Olimpia a sereghajtó Tordát fogadja, míg a Vajdahunyad Zilahra látogat.

III. Liga, 12. forduló:
Borossebesi Naţional-Szatmárnémeti Olimpia 3-2
gólok:
Coţan (9.), Neşculescu (33., 11-es), Botiş (94.), illetve Hanus (23.), Iuhas (25.)
Az Olimpia összeállítása: Şuta - Homorozan, Sabău, Iuhas, Glodean, Gavrilescu, Micaş, Botos, Hanus, Marinaş, Dragoş. Játszott még: Dănilă, Molnar, Feier, Ghiriti.

További eredmények:
Gyulafehérvári Europa-Petrozsényi Jiul 2-2
Fugyivásárhelyi CS-Zilahi FC 1-0
Máramarosszigeti Plimob-Dési Unirea 0-2
Pankotai Şoimii-Aranyosgyéresi Seso 3-2
Szombat:
Vajdahunyadi FC-Kolozsvári Sănătatea
a Tordai FCM áll.

Az utolsó, 13. forduló:
november 23., péntek: Aranyosgyéres-Borossebes
Petrozsény- Fugyivásárhely
Zilah-Vajdahunyad
Sănătatea-Máramarossziget
Dés-Pankota
szombat: Olimpia-Torda szombat
A Gyulafehérvár áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: