2007-02-19 21:17:56• hírek • Kis Csilla

14 tuti szex tipp

valentinoVégre valami, amihez nem kell semmi vásárlás semmi előkészület, csak az, ami úgy is kéznél van

Végre valami, amihez nem kell semmi vásárlás semmi előkészület, csak az, ami úgy is kéznél van. Akár új a kapcsolat, akár évtizedes, ezek a trükkök még a leglankadóbb libidót is beindítják, olvasd gyorsan, hogy a vacsorát már előjáték gyanánt tálalhasd!

Gasztroerotikai túra
Kivételesen ne két, hanem csak egy tányérra teríts, evőeszköz nélkül. Kényeztessétek egymást oly módon, hogy öleljétek át a másikat, és etessétek apró falatokkal kézzel, időnként itassátok meg egymást egy-egy korty borral, ezt még ruhában, lehetőleg a szexisebbikben. Lehet valami gyümölcsös dolog, amit könnyű falatonként adogatni.

Vetkőző show
Oltsd el a lámpákat, és gyújtsd meg az asztalra készített gyertyát, majd valamilyen erotikus zenére adj elő vetkőző jelentet, a kád pedig legyen előkészítve az intim fürdőhöz. A legjobb, ha a hastánc mozdulatait kevered a vetkőzésbe, keleti zenére adod elő, hogy a kedvesed igazi pasának érezhesse magát. Légy kicsit elérhetetlen, és csalogasd táncoddal egészen a fürdőszobáig.

SPA és néhány hangos ÁÁH!
Flörtölj a kedvessel, mégpedig először ültesd őt a vízbe, masszírozd, csókold, majd hagyd, hogy veled is ezt tegye. Készíts oda illatos kenőcsöt és tusoló krémeket, de a vízbe dobott Lush golyó is nagyszerű hangulatot adhat. Legalább 10-15 percet tölthettek egymás kényeztetésével, a lábak, a hát átmasszírozásával.

Törölközés - másképpen
Teríts néhány nagy fürdőlepedőt egy nagyobb padló feületre, és készíts néhány kisebbet magatok köré, és feküdjetek a törölközőkre és hemperegjetek kicsit meztelenül, a játék lényege: "kézzel hozzáérni tilos".

Vedd elő a fotós mobilod!
Készítsetek játékból intim fotókat egymásról, nevessetek, nézegessétek egymást a képeken. Becézzétek egymás intim testrészeit. (A képeket utána gondosan töröljétek ki, ha nem akartok emléket, vagy némi kellemetlen meglepetést magatoknak)

Bevehettek "harmadiknak" egy szexfilmet is
Ha van kedvetek, a háttérben is izgatóan hathat, ahogy mások szeretik egymást. Lehet nosztalgikus filmeket is kölcsönözni,a retró stílusú NDK szexfilmek nagyon divatosak. Ráadásul néhány ötlete is lehet meríteni a profiktól.

Borítsd fel a tabukat!
Rukkolj elő azokkal a dolgokkal, amikre eddig csak vágyódtál, ez lehet segédeszköz használata is. Párod – ha nem túl prűd- örülni fog az újdonságoknak.

Soha ne színlelj!
Ha eddig tetted volna, ma ne színleld az élvezetet. Irányítsd a szeretkezést, és a kedvesed kénytelen lesz beletanulni abba, hogy mi jó neked. Ha rá akarod vezetni, akkor lépj egy pontot előre!

Játsszatok színházat!
Játsszatok most saját magatokkal, de úgy, hogy a másik figyel, és megjegyzi, mi az ami valódi örömet okoz, ha egyedül játszadozol, és megpróbálhatja úgy csinálni.

Próbáljatok valami újat!
Lehet akár a szexfilmről is ötleteket kölcsönözni, de egy lakás számos olyan hely van, amit még nem próbáltatok ki, az ágy melletti bariszőrtől kezdve a mosógép tetején át a konyhai bárszékig. Ne akarj mindig az ágyban szeretkezni!

Mintha ma lenne az első!
Nyúljatok úgy egymáshoz, mintha a mai alkalom lenne az első. Ez a taoista szex egyik alaptézise, ha sikerül megvalósítani, és felidézni az első élményt ma este.

Ne szállj ki azonnal!
Ha a szerelmes együttlét véget ért, egy kicsit maradjatok együtt, és próbáljatok együtt lélegezni. Ne szóljatok semmit, csak éljétek át a létezés örömét.

Aludjatok pucéran és összebújva
Ne öltözzetek fel, hanem bújjatok össze, és együtt aludjatok. A meztelenség igen egészséges dolog is, és folyamatosan érinthetitek egymást.

Éjszakai meglepetés
Programozd be, hogy éjjel ébreszd fel a kedvest egy kis orális játékkal, és folytassátok, ahol abbamaradt. Egyezzetek meg abban, hogy reggel elkéstek a munkahelyről, és mindketten egy kis kacér mosolyt villantsatok fel indok helyett, ha valaki rákérdez arra, hogy miért is késtél a munkából.

Amivel még fölkészülhetsz:

-cserélj ágyneműt

-cseppents az ágynemű szélére pár csepp ylang-ylang olajat

-legyen kéznél mindig innivaló (jó bor és ásványvíz)

-legyen kéznél pár szeletke csokoládé

-gondolj az egészségedre is, ha friss az ismeretség, legyen nálad óvszer is! harmonet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: