2006-10-25 18:59:44• hírek • Szatmár.ro

A pornócsillag kitálal

 Monique Couvet:"Stohl András lehúzta a sliccét és meg akart erőszakolni".

Monique Couvet, a harmincnégyszeres Pornó Oscar-nyertes pornósztár hamarosan könyvvel jelentkezik. Az egykori szexcsillag őszintén mesél életéről és a hírességekkel folytatott titkos orgiákról is beszámol. Egy történet erejéig Stohl András is megjelenik a lapokon.

„Egyszer vendég voltam a reggeliben, éppen sminkeltek, amikor bejött Stohl”, mesélte Monique. „A sminkes lány egyből kiment a szobából, magától, Stohl pedig elém állt, lehúzta a sliccét és meg akart erőszakolni. Ellenálltam, erre azt mondta, ha nem akarok vele közösülni, akkor legalább tegyek a kedvére. Én ezt kikértem magamnak. Lehet, hogy sok felnőtt filmben forgattam, de nekem ehhez több kell”, magyarázta az egykori pornós.

„Semmit nem tudok a könyvről, így fogalmam sincs, mit írhat benne rólam Monique. Azt sem tudtam, hogy készül ilyen könyv. De különben sem nyilatkozom bulvárlapoknak”, hárította el a magazin érdeklődését az RTL Klub fenegyereke.

Monique könyve karácsony előtt kerül a standokra. Állírása szerint aki bepereli az abban foglaltak miatt, a bíróság előtt veszíteni fog.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: