2016-01-11 22:39:11• hírek • Kocsis Zoltán

A pihenőnap után Mani ott folytatta, ahol előtte abbahagyta

A vasárnapi pihenőnapot követően hétfőn 766 kilométer várt a Dakar mezőnyére Argentínában, Salta és Belen között. Ebből 393 kilométer volt mért szakasz. Az eredmények láttán elmondható, Gyenes Emánuel ott folytatta, ahol a pihenő előtt abbahagyta.

Szombaton ugyanis az összesített rangsor 20. helyén zárta az idei rali első felét az Autonet Motorcycle Team versenyzője, hétfőn pedig ugyanazzal a helyezéssel tért nyugovóra. A szakaszt viszont a 23. helyen fejezte be, ami egy pozícióval jobb, mint a szombati eredménye.

Gyenes 33 perccel maradt el a nap győztese, az ausztrál Toby Price mögött, a második a portugál Paolo Goncalves, a harmadik pedig a chilei Pablo Quintanilla lett. Összesítettben Price vezet Goncalves és a szlovák Stefan Svitko előtt. Mani 95 perccel elmaradva a 20. helyen áll - legalábbis a hétfő éjszakai eredmények szerint.

Az autósoknál az összesítettben eddig vezető Sebastien Loeb mintegy 30 kilométerrel a cél előtt hatalmasat hibázott, sokáig az is kétséges volt, be tud-e érni egyáltalán. Végül 68 perces hátránnyal 18-ként futott be Belenbe, összesítettben visszaesve a 9. helyre - 65 perccel az új éllovas Stephane Peterhansel mögött. Második Carlos Sainz, harmadik Nasszer al-Attijah. Hétfőn amúgy al-Attijah nyert Carlos Sainz és Peterhansel előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: