2012-05-19 20:01:21• hírek • Szatmár.ro

A piacon beszélgetett az emberekkel Ilyés és Csehi

A szatmárnémeti kispiacra látogatott ki szombat reggel Csehi Árpád Szabolcs, Ilyés Gyula és Erdei D. István. A Szatmár Megyei Tanács elnöke, Szatmárnémeti polgármestere és a parlamenti képviselő jó hangulatban, de kellő odafigyeléssel hallgatta végig az árusok és a vásárlók panaszait, kéréseit.

A jelölteket szeretettel, lelkesedéssel üdvözölték, reményüket fejezve ki, hogy továbbviszik azt a sok mindenre kiterjedő tevékenységet, ami a város és a megye fejlődésen lemérhető, érzékelhető, és a továbbiakban is bizton várható. Bíznak a győzelemben és ehhez kívántak sok sikert és erőt, kitartást a folytatáshoz.

Mindkét piacon sok volt az elégedetlenkedés a piacok állapota miatt: az aszfalt gödrös, az asztalok felett hiányos a fedél, esős időben lehetetlen árulni. A panaszok nagy része a piacvezetőség munkáját érintette.

Ilyés erre reagálva elmondta, hogy az USL (Szociálliberális Szövetség) színeit képviselő piacfőnökök többszöri felszólítás ellenére sem rendezték évek óta a helyzetet. Ugyancsak az USL tagja az az alpolgármester, akinek feladatköre volt a piacfelügyelőség valamint az élelmiszerpiacok működtetése, felügyelete.

„Szatmár megye minden településére elvisszük az összefogás üzenetét - mondta az Csehi. Hiszem azt, hogy az emberek felismerik június 10-e fontosságát és elmennek szavazni a tulipánra, a megfelelő képviselet érdekében". Hozzátette, június 10 -e a magyar-magyar szolidaritásnak napja, ebbe viszont beletartozik a románokkal való együttműködés is.

A szatmáriak gratuláltak Csehinek az egészségügyben elért eredményeihez. A látványos fejlesztésekkel kapcsolatban Csehi elmondta: "Még sok a teendő, de az RMDSZ, a polgármesteri hivatal és Megyei Tanács csapatával azon dolgozunk, hogy mind a felszereltség, mind a személyzet tekintetében elsőosztályú egészségügyi ellátást kaphassunk itthon, Szatmár megyében."

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: