2013-04-24 16:39:10• hírek • Póti Orsolya

A pásztorok életmódjával ismerkedhetnek a gyerekek

Néhány hét kihagyás után, immár új helyen várják a gyerekeket a már jól ismert foglalkozások, újabbakkal kiegészülve a Fonó-Házban.

A múlt heti, Szent György nap jegyében zajlott házavató után a következő hetek a pásztorkodásról, a pásztorok életmódjáról, illetve művészetéről szólnak majd az Aranykapu Kézműves Műhelyben, ahol résztvevő gyerekek a témához kapcsolódó tárgyakat készíthetnek.

A péntek délutáni foglalkozások a megszokott rendben működnek ezentúl is: 16 órától I-II. osztályos, 18 órától pedig III-V. osztályos gyerekeket várnak az oktatók.

A szombat délelőtt továbbra is az óvodás korosztályé, ám ezentúl kétféle tevékenység váltja egymást hetente: a most induló Futrinka Kuckó elnevezésű mozgásos-énekes-játékos foglalkozás, melyben elsősorban a népi gyermekjátékoké a főszerep, lehetőség szerint szabad levegőn, illetve a már jól ismert Kézműves Műhely óvodások számára. Mindkét tevékenység 11 órakor kezdődik.

Az Aranykapu Fonó-Ház csapata szeretettel vár minden érdeklődő gyereket a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatti Fonó-Házban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: