2014-01-17 17:27:48• hírek • Szatmár.ro

Amerikai centerrel erősített a VSK kosárcsapata

A 25 éves Caila Desroches csütörtökön érkezett Szatmárnémetibe, szombaton már pályára is lép.

"Az őszi idényben a palánk alatt szenvedett a csapat, ezért szükség volt egy centerre, és Caila személyében remélem meg is találtuk azt a játékost, akire szükségünk van" - nyilatkozta Florin Muresan szakosztályvezető, amikor hivatalosan is bemutatták a sajtó képviselőinek Caila Desroches-t.

Az ifjú hölgy a PAOK Szalonikitől szerződött Szatmárnémetibe, 193 centiméteres magasságával pedig remélhetőleg ő lesz az úr a palánk alatt.

"Bár elég szűk körből válogathattunk, végül sikerült megtalálnunk Cailát, annak is köszönhetően, hogy a görög élvonalban csapatonként egy főre csökkentették a használható idegenlégiósok számát, így ő szabaddá vált, pedig tavalyi idényben csapata egyik legjobbja volt. Most várjuk a zöld kártyáját, ha megérkezik, akkor már szombaton pályára is lép néhány perc erejéig, a jövő héten aztán elkezdi a komoly munkát, így a Brassó elleni idegenbeli mérkőzésig olyan 50-60 százalékos felkészültségi állapotba kerülhet" - magyarázza Éles Péter.

A VSK női kosárlabdacsapata egyébként szombaton 18 órakor kezdi meg a játékot a bajnokság visszavágó-szakaszában. Az ellenfél a Nagyváradi CSM U lesz, a meccset pedig Szatmárnémetiben játszák. A VSK az összecsapás favoritja, de a négy amerikai kosarassal rendelkező váradi csapat nagyon kiszámíthatatlan.

Nemzeti Liga, 14. forduló: Szatmárnémeti VSK – Nagyváradi CSM U, Marosvásárhelyi ACS Nova Vita – Targovistei CSM, Gyulafehérvári CSU – Temesvári BCM Danzio, Craiovai SCM – Sepsiszentgyörgyi ACS Sepsi SIC, Aradi BC UVG ICIM – Kolozsvári Universitatea, Alexandriai CSB Teleorman – Brassói Olimpia, Bukaresti CS Rapid – Galaci Phoenix.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: