2009-11-03 11:46:12• hírek • Czinzel László

A pályaválasztásban segítenek

Szatmárnémeti cégek is részt vettek a Csengerben megtartott pályaválasztási kiállításon.

Az Észak-Alföldi Regionális munkaügyi központ szervezésében került sor Csengerben a Dönts jól - a jövőd a tét címet viselő pályaválasztási kiállításra. A rendezvény szervezői minden korosztály számára próbáltak segítséget nyújtani. A VII-VIII osztályos diákok számára középiskolákat hívtak meg, hogy azok bemutathassák, mire számíthat az aki náluk szeretne tovább tanulni. A gimnazisták többek között a Debreceni Egyetem standjánál érdeklődhettek a továbbtanulási lehetőségekről, de számtalan olyan cég is jelen volt a rendezvényen, amelyek piacképes munkalehetőségeket kínáltak fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

A szervezők több romániai, Szatmár megyei székhelyű céget is meghívtak a kiállításra, standdal és munkaajánlatokkal képviseltette magát többek között az Autonet Import, a Webpole.ro és a Szatmár.ro is.

A csengeri sportcsarnokban megtartott pályaválasztási kiállítás a munkaadók és oktatási intézmények standjai mellett színes programokkal várták az érdeklődőket. A színpadon egymást váltották a különböző előadások, de sokan érdeklődve figyelték a kozmetikai standnál tartott bemutatókat, vagy az egyik pékárukat készítő cég látványpékségét is.


Barta Zoltán, a Szatmár.ro marketingigazgatója mutatta be a munkalehetőségeket
Barta Zoltán, a Szatmár.ro marketingigazgatója mutatta be a munkalehetőségeket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: