2006-04-10 19:35:03• hírek • Szatmár.ro

A nyuszilány hoppon maradt

Kelemen Anna a Szulák Show producerére vetette ki a hálóját

Kelemen Anna újabb férfira vetette ki hálóját. Legújabb választottjának nevét először Szulák Andreának súgta meg, s a műsorvezető hangos hahotában tört ki a név hallatán. Annácska álmainak netovábbja ugyanis a Szulák Show producere, Kovács Kristóf, aki a műsor felvételén szembesült a hírrel. Kelemen Annácska hatalmas meglepetést okozott a ma este látható Szulák Show felvételén. A műsor szerkesztői annyit tudtak, hogy Anna komoly bejelentést tesz: elárulja annak a férfinak a nevét, akit szerelmével üldöz.

-Anna elmesélte Andreának, hogy kinyomozta a férfi címét, és borzasztóan örült, amikor kiderült, nem kell messzire mennie, ha egy pillantást akar vetni rá, ugyanis egy utcában laknak - meséli a show producere, Kovács Kristóf.

A poén csak ezután következett a műsor felvételén, Anna ugyanis kimondta: Kristóf álmai netovábbja. Kristóf, aki egyébként korábban Bálint Antóniának csapta a szelet, csaknem lefordult a székről, amikor meghallotta saját nevét, s szembesült azzal, Anna róla beszél.

- Nem hittem a fülemnek! - meséli. - Már nem lehetett leállítani a felvételt, de utána tisztáztuk, Annának nincs esélye nálam, ugyanis egy éve komoly kapcsolatban élek, de amúgy sem az esetem.

A nyuszilány tehát hoppon maradt, de nem esik kétségbe, mint mondja, minden ujjára akad egy férfi.

-Nagyon jó pasi Kristóf, de kiderült, kénytelen vagyok lemondani róla, nem úgy reagált, ahogy azt szerettem volna - meséli a csalódott szőke szexbomba.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: