2012-07-20 14:57:31• hírek • Kocsis Zoltán

A nyugdíjasstrandon figyelmeztetett a csendőrség

A Szatmár Megyei Csendőrség munkatársai péntek délelőtt kilátogattak az Ifjúsági Tábor területén üzemelő termálvizes medencéhez, ahol nap mint nap strandolhatnak a szatmáriak. A látogatás célja az volt, hogy felhívják a pihenők, fürdőzők figyelmét arra, miként védekezhetnek az ellen, hogy valamiféle bűncselekmény áldozataivá váljanak.

A „Strandon, biztonságban!" elnevezésű informatív akció során a csendőrök tanácsokkal, tippekkel látták el a strandolókat, a cél, hogy megnehezítsék az esetleges bűnözők dolgát. Felhívták az emberek figyelmét, hogy tartsák szemüket értékeiken, a gyerekeket pedig lehetőleg ne hagyják egyedül. Amennyiben bármiféle atrocitás érte őket, azonnal értesítsék a legközelebbi járőrt vagy tárcsázzák a 112-es telefonszámot. Amennyiben pedig a gyerek elveszíti szüleit, maradjon ott, ahol legutóbb együtt voltak vagy jelentkezzen a strand portáján.

Az Ifjúsági Táborban lévő termálvizes medence minden nap 8-21 órák között várja vendégeit, nyugdíjasoknak a belépő ingyenes - ennek következtében a látogatók túlnyomó többségét ők teszik ki.

Amint azt Camelia Lucut, a csendőrség szóvivője elmondta, hasonló tájékoztatási akciót folytattak már Tasnádon, a következőkben pedig meglátogatják Szatmár megye összes strandját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: