2012-12-20 17:16:44• hírek • Póti Orsolya

A nyugdíjas pedagógus kollégákat látták vendégül

Kivételes ünnepségnek adott otthont a Kölcsey Ferenc Főgimnázium étkezdéje csütörtökön: a nyugdíjas pedagógus kollégákat látta vendégül a tanintézmény munkaközössége és a Kölcsey Ferenc Alapítvány.

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Kölcsey Ferenc Alapítvány december 20-án, csütörtök délután 14 órától a nyugdíjas kollégákat látta vendégül az intézmény étkezdéjében. Ezzel a meghívással, az iskola munkaközössége tiszteletét fejezte ki azokkal szemben, akik hosszú éveket, évtizedeket töltöttek az tanintézményben és ma már nyugdíjas éveiket töltik.

A rendezvényt Nagy Gyula, a Kölcsey Ferenc Alapítvány elnöke nyitotta meg néhány köszöntő szóval, majd a tanintézmény V. osztályos diákjai mutattak be pásztorjátékot. A kicsik előadása után a felsőbb osztályos tanulók köszöntötték az iskola egykori és jelenlegi pedagógusait néhány karácsonyi verssel és dallal.

Az ünnepi műsorok után Pataki Enikő, az iskola igazgatónője szólt az egybegyűltekhez. Pataki az iskolaközösség által szerkesztett különleges Adventi-naptárban található egyik üzenettel köszöntötte a pedagógusokat, majd Katona Sándornak, a nyugdíjas pedagógusok korelnökének adta át a szót.

Katona elsőként megemlékezett azokról a pedagógusokról, akik idén már nem lehettek jelen az ünnepségen, majd az öreg kor örömeiről beszélt. A szép dalok és a köszöntők után az egykori kollégák egymás társaságában tölthettek el néhány kellemes órát.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: