2010-12-27 13:34:18• hírek • Szatmár.ro

A nyugalom hangjai

Cserey Csaba, ismertebb nevén Csabcsy a már jól ismert dob- és ütőhangszerművész szerda este különleges relaxációs koncertre hívja meg a szatmári közönséget. Ezúttal nem kizárólag egyéni produkciójára sor, mivel bárki elhozhatja magával ütőhangszerét, és együtt zenélhet a művésszel.

Csabcsyban már évekkel ezelőtt megfogant a dob- és hangzásterápiás foglalkozások ötlete, azonban úgy érzi csak most érkezett el az ideje, hogy Szatmárnémeti zenekedvelő közösségét is beavassa ebbe a jótékony hatású zenés programba.

A zenésznek utazásai során sikerült olyan egzotikus, ősi hangszereket beszereznie, amelynek ritmusa és hangzása nagyon jó hatással van az emberre; jó közérzetet vált ki és belső harmóniát teremt. A relaxációs koncert ezeken az ősi hangszereken alapul, olyan emberek közreműködésével, akik szeretik a zenét, élvezik a ritmust.

A hangzásterápiának Keleten nagy tradíciója van, és igen közkedvelt programmá vált a nyugat-európai országokban is, mivel egyre többen ismerik fel jótékony hatását. A zene varázserejében ősidők óta hisznek az emberek; az ősi hangszerek, mint például a dob is, rendkívül közel állnak az emberhez, így ezek feloldják a nap mint nap felgyülemlett stresszt, szorongást.

"A nyugalom hangjai" című bemutató koncertre december 29-én, szerda este 19 órától kerül sor a G.M. Zamfirescu Kulturális Központba, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. Bárki magával hozhatja ütőhangszereit, és együtt zenélhet a dobművésszel. A belépés ingyenes.



Különleges relaxációs koncertre kerül sor


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: