2021-01-16 12:17:52• hírek • Bede Emőke

A nyílt utcán raboltak el egy fiatal lányt Kolozsváron - Videó

Megdöbbentő jelenetek helyszíne volt csütörtök este Kolozsvár egyik forgalmas utcája: egy 15 éves lányt a járókelők szeme láttára tuszkoltak be egy kocsiba, majd elhajtottak vele, ám ha ez nem lett volna elég, egy forgalmas kereszteződésben a kamaszlány kinyitotta az autó ajtaját, majd kiugrott a mozgó járműből.

A rendőrök által lefolytatott nyomozás során megállapították, hogy T. Emanuellát egy 26 éves, lugosi fiatalember kényszerítette be az autóba, viszont pár pillanattal később a lány a Cuza Voda és a Frédéric Joliot-Curie utcák kereszteződésében kinyitotta az ajtót és kiugrott az kocsiból. A 112-es segélyhívón riasztott hatóságnak rövid időn belül sikerült azonosítania a járművet és az ügyben érintett személyeket. A három, 25 és 34 év közötti férfit a rendőrök bekísérték kihallgatásra, majd 24 órára őrizetbe is vették őket.


A stiridecluj.ro információ szerint egy igencsak hányattatott sorsú lányról van szó, kinek fiatal kora ellenére már van egy másfél éves gyermeke, és lopás miatt többször is nyomozást indítottak ellene. Csütörtök este az úgyszintén elég zűrös múlttal rendelkező élettársa rángatta be a BMW-be, ám hogy él-e vagy hal, úgy néz ki, nem különösebben foglalkoztatta a kocsiban ülőket, ugyanis a térfigyelő kamerák által rögzített felvételek tanúsága szerint még csak meg sem álltak, hogy megnézzék, mi történt a kereszteződés közepén landolt lánnyal. Arról, hogy mi állhatott e konfliktus hátterében, a nyomozóhatóság nem nyilatkozott.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: