2012-03-20 09:19:53• hírek • MTI

A nyertes tizenkettő: buszsofőröké a 38 millió font

Tizenkét buszsofőr ütötte meg a legutóbbi lottófőnyereményt Nagy-Britanniában: 38 millió fonton - 14 milliárd forinton - osztozhatnak.

Fejenként több mint 1 milliárd forintnyi összeg üti a markukat, így aztán feltehetően más jármű kormánya mögé ülnek át a jövőben. Egyelőre csak egyikük közölte, hogy többé nem megy vissza buszt vezetni, amit "borzasztó" munkának minősített a 40 éves férfi, de még ő sem adta be felmondását, így a nyertes tizenkettő hétfőn ugyanúgy dolgozott, mintha a hét végén mi sem történt volna - péntek este nyertek -, és a Corby városában működő buszcégnél nem volt fennakadás.

A távozását már elhatározó buszvezető inkább iskolapadban akar ülni: matematikát és idegen nyelvet szeretne tanulni, emellett be akar lépni egy golfklubba és venni egy autót a családjának.
Negyvenkilenc éves kollégáját és nyertestársát tavaly az év buszsofőrjének jelölték. Gyengéje a luxusautó, bizonyára vesz egyet.

Ötvenhárom esztendős társuknak, Stephen Derricknek a felesége a The Daily Telegraph című brit lapnak elmondta, hogy terveik között új autó vásárlása is szerepel, és hogy Derrick még nem döntötte el: felhagy-e a buszsofőrséggel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: