2008-03-21 09:50:17• hírek • Anna Szelényi

Miről fantáziálnak a nők?

fantasyVajon kire, vagy mire gondol a barátnőd, mikor épp nem rád gondol?

Ha a szexuális újításokról van szó, a női fantáziák gyakorta sokkal színesebbek, mint gondolnánk.

Ám most jön csak a fekete leves. Amit a férfiak nem szívesen tudnának meg, az az, hogy a nők erotikus álmai akárkit magukba foglalnak, legkevésbé a saját barátot. Vajon kire, vagy mire gondol a barátnőd, mikor épp nem rád gondol?

1. Egy kollégával szeretkezik.

hotHa a figyelemfelkeltésről van szó, a nők sokkal diszkrétebbek, mint a férfiak, sőt számos esetben öntudatlanul használják fizikai jellemzőjüket azért, hogy a figyelem központjába kerülhessenek. Ennek ellenére semmivel sem maradnak alul a szexuális fantáziákat illetően. Habár elsődlegesen fel sem merülne benned a gondolat, a kollégával való együttlét a nők elsődleges fantáziái közé tartozik.

2. Csoportos szex

A csak előjátékkal működő szex gondolata teljesen elavult már. A valóságban a nők szeretnek kísérletezni és hanyagolni az előítéleteket. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs szükségük gyengédségre, ám nem utasítják el a „minél több, annál jobb” témájú teóriát sem. Biztos lehetsz benne, hogy nem húznák el a csíkot, ha valamelyik házibuli véletlenül orgiába torkolna… természetesen azzal a feltétellel, hogy a barátjuk ne tudja meg.

3. Egy idegennel szeretkezik.

Egy kissé kiterjesztve, ez a fantázia szoros összefüggésben van az erőszakolás gondolatával, amelyet minden nő elutasít, mivel a gondolat maga tabunak számít. Hogy ez a fantázia valahogy mégis valóra válhasson számos nő álmodja magát egy ágyban egy idegennel. A fantázia magyarázata legfőképp abban rejlik, hogy a nők szeretnék, ha uralkodnának rajtuk, másrészt az az érzésük, hogy már csak az újratalálkozás lehetetlensége miatt is egyedivé és nagyszerűvé válhat ez a tapasztalat.

4. Fotózás, filmezés közbeni szeretkezés

Ahogyan bármilyen botrányos trend, ez a fantázia is nagy kísértést jelent a nők számára. Természetesen azok a nők, akik ilyen technológiák segítségét vennék igénybe, nem szeretnének pornófilmekben szerepelni… még, ha néha meg is történik, hogy valaki ellopja a filmet és feltölti a netre. 5. Nővel szeretkezikSokat hallhatjuk a nők azon kijelentését, hogy a két nő közötti szexuális együttlét sokkal izgalmasabb és művészibb, mint a két férfi közötti szexuális kapcsolat. Akkor érthető, hogy miért nyer egyre nagyobb teret ez a fantázia, amelyet sokan gyakorlatba is ültetnek.Most már csak rajtad áll, hogy eldöntsd: megcsalásnak számít-e, vagy sem egy heteroszexuális nő áttérése egy leszbikus kapcsolatra?!

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: