2013-11-18 12:20:15• hírek • Szatmár.ro

A nők általános megértése

Megértés. Mindenki megértésre vágyik. A nők a férfiakat, a férfiak a nőket, az idősebbek a fiatalokat szeretnék megérteni. Jobbik esetben meghallgatjuk egymást, figyelünk egymásra és ennek függvényében igyekszünk megérteni a környezetünkben élő emberek világát, elképzelését, szándékát. De valóban megértjük egymást, vagy ez egy illúzió?

Szinte mindent meg lehet érteni, vagy többféleképpen lehet értelmezni. Értelmezzük a világ eseményeit, a személy viselkedését, és igyekszünk megérteni önmagunkat is. Egy nőt, megérteni nem is olyan bonyolult feladat, mint ahogyan azt a férfiak gondolják. Gyakran mondogatják, hogy egy nőt képtelenség megérteni. Valójában nincs szükségünk arra, hogy lehozzák a csillagokat az égről, vagy teleszórják az ágyunkat rózsaszirmokkal (annak ellenére, hogy néhanapján ez valóban jóleső érzés).

Megérteni egy nőt mondhatni egyszerű feladat. Persze ez attól is függ, hogy milyen az illető nő. Nincs szükségük arra, hogy a kabátot a lábaik elé terítsék, arra sem, hogy kicseréljék a konyhában a kiégett égőt, vagy gumidefekt esetén a segítségükre siessenek. Egy nő erre is képes, ha akarja.

Tulajdonképpen csak egy férfira van szükségünk, de annak a férfinak (némi túlzással) az egész világegyetemet kell megtestesítenie. A férfinak barátnak, férjnek, szeretőnek, partnernek, gyermekeink jó apjának kell lennie. Egyáltalán nem bonyolult ugye, csak első látásra tűnik annak? Olyan megnyilvánulásokról, figyelemről van szó, melyek mindennapi életünk szerves és természetes részét kellene képezniük, a kulcsszó „egymásra figyelni". Olyan, mint egy jó recept. Mindent megfelelő arányban kell adagolni. A férfiaknak érezniük kell, hogy partnerük mire vágyik. Ők gyakran hangoztatják, hogy ez a világ legnehezebb feladata. Valójában nem az.

Ahhoz, hogy megérts egy nőt mindössze meg kell hallgatnod őt, oda kell figyelned arra, amit valójában mond. Ő jelezni fogja, hogy mikor mire van szüksége, bár az is igaz, hogy meg kell tanulnod a sorok között olvasni. Valójában egy férfinak ez tűnik nehéz feladatnak. A jelzések, a rejtett üzenetek felismerése, melyek a sorok között lapulnak. Egy biztos, egy férfi megértéséhez hasonlóan, egy nő megértését nem kell túlbonyolítani. Közhelynek számít, hogy csak az érthet meg másokat, aki önmagát is megérti. Sok sikert kívánunk hozzá!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: