2009-06-04 09:46:20• hírek • Szatmár.ro

A négycsillagos álom

Hajdúszoboszló, a „reumások Mekkája" egész évben várja a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A fürdővárost egész évben sok ezer pihenni vágyó család is felkeresi, hiszen itt található Magyarország első és máig legnagyobb aquaparkja, amelynek medencéi, látványos vízi attrakciói mind-mind a gyermekekkel érkező fürdővendégek szórakozását szolgálják.

A fiatalabb és idősebb generációk más és más szempontok alapján választanak szállodát. A négycsillagos Hotel Silver a déltengeri üdülőhelyek hangulatával várja kedves vendégeit, ahol a család minden tagja- a kisgyermekektől a nagyszülőkig - megtalálja mindazt, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges.

A Hotel Silverben képzett animátor gondoskodik arról, hogy az apróságoknak élmény legyen a vakáció. A kézműves foglalkozások és játékos sporttevékenység mellett a közeli Silver-majorban a gyerekek megismerkedhetnek a puszta háziállataival, a falusi élet rejtelmeivel.

 

 

Mindeközben a szülők nyugodtan átadhatják magukat a pihenés és a wellness örömeinek, válogathatnak a szálloda bőséges szolgáltatásaiból: gőzfürdő, szauna, infrakabin, hidromasszázs, pezsgőfürdő, termálmedencék, szabadtéri élménymedencék, napozóágyak, melyek mindkét épületrészben külön megtalálhatóak, illetve fitness gépek, szobaszervíz, gyógykezelés, vitálmasszázs, csontkovács, svéd masszázs, testkozmetika, aromaterápiás kezelések, sókamra, fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, szolárium, játékgépek, nyerőgépek, mosoda, őrzött parkoló, mélygarázs (kamerával és kártyás beléptető rendszerrel működő, zárt parkoló) a közös helységekben (hall, bár) wireless Internet elérési lehetőség, a pecások pedig a hotel horgásztaván hódolhatnak szenvedélyüknek.

A hűsítő habokért akár ki sem kell mozdulnunk a szállodából, a Hotel Silver ugyanis - Magyarországon egyedülálló módon - két különálló stranddal 900m2 vízfelülettel, 10 medencével büszkélkedhet. A főépület strandján egész nyáron garantált a pezsgő karibi környezet, védnöki táblás vendéglátó egységekkel, strandterasszal, koktélbárral, a téli időszakban pedig a trópusi sátor biztosítja a nyári hangulatot. Az új épületrész strandja ezzel szemben maga a nyugalom szigete, ahol minden a kikapcsolódást és a relaxációt szolgálja. További részletekért kattintson ide.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria


A hajdúszoboszlói  Hotel Silver a déltengeri üdülőhelyek hangulatával várja vendégeit.
A hajdúszoboszlói Hotel Silver a déltengeri üdülőhelyek hangulatával várja vendégeit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: