2008-08-06 11:43:10• hírek • Szatmar.ro

A narancsbőr ellenségei

A narancsbőr a mostani időszakban a nők első számú ellenségévé vált. A nők több mint 70 százaléka küzd ezzel a kellemetlen aspektussal és mivel közeleg a szép idő, senki sem akar narancsbőrbe burkolózva mutatkozni.


A jó hír, hogy számos új kezelés jelent meg, amely segítséget nyújt a narancsbőr elleni küzdelemben, nemcsak annak megelőzésében.

A narancsbőr elleni küzdelem több megvalósításra váró projektet tűzött ki célul:

-    zsírégetés
-    a bőr alatti keringés javítása
-    a szövetekben rekedt víz csökkentése
-    bőrfeszesítés

Mélységes kezelés

Manapság már ismertek azok az összetevők, amelyek sikeresen hatnak a narancsbőr elleni harcban: a Mate tea kivonat, amely csökkenti a szövetekben levő víz mennyiségét, a koffein és az L- Karnitin, amely elősegíti a zsírégetést. Ezeket még kiegészíti az adrenalin, a mangán, a réz, a magnézium és cink, amelyek fontos alkotóelemei a molekuláris aktivitásnak. Az ilyen hatóanyagokat tartalmazó termékek elősegítik a zsírégetést, valamint a bőr kellemetlen aspektusának csökkenését.

Le a narancsbőrrel és a plusz centikkel!

A növénykivonatot, koffeint, fekete teát, kreatint és L- Karnitint tartalmazó gélek és krémek a szövetekben rekedt víz eloszlatásán kívül képesek akár 2 hét alatt is pár centimétert lefaragni a csípő, a has és a combok tájékáról.
Masszírozz és oszlasd el a zsírréteget!

A gél alapú termékek, amelyek koffeint, tengeri algákat, fehér teát, ánizst és ginko biloba- t tartalmaznak, a hatékonyság érdekében masszázst is igényelnek. A gélek összetétele a masszázs kíséretében hatékonyabbá teszi a szövetek stimulálását. Ha rendszeresen használod ezt az eljárást a narancsbőrrel egyúttal 2-3 centit is vesztesz a problémás részekből. A bőr aspektusa már 15 nap leforgása alatt javul.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: