2014-12-21 22:08:09• hírek • Szatmár.ro

A nagyváradi Tóth Andi nyerte az X-faktort

A magyarországi tehetségkutató döntőjét a nézők szavazatai alapján a 15 éves lány nyerte meg.

Vasárnap zárult az RTL Klubon látható X-faktor tehetségkutató. A döntőbe három énekes került be: Tóth Andi, Horányi Juli és a finálé egyetlen férfi-előadója, Benji. A finalisták többször is színpadra állnak, elsőként azzal a dallal, amit a legelső válogatón énekeltek. A második körben szívhez szóló karácsonyi dalok voltak a középpontban. Az erdélyi, pontosabban partiumi, nagyváradi Tóth Andi előbb egy Hooligans-slágert, majd a Train nevű formáció Shake up Christmas című dalát adta elő.

Mindenki két dalt énekelt, majd következett az első eredményhirdetés. A két énekes, aki esélyt kapott arra, hogy megnyerjék az X-Faktort: Tóth Andi és Horányi Juli. Andi ugrálva ünnepelte a továbbjutást, Juli pedig az örömtől földre rogyott. Benji tehát bronzéremmel a nyakában búcsúzott.

A folytatásban a nagyváradi, mindössze 15 éves Tóth Andi a Queen Show must go on című slágerét énekelte, majd előadta az erre az alkalomra írt Győztesek dalát. Az összes idei élő-shows versenyző énekelt az eredményhirdetés előtt, majd következett a pillanat, amire mindenki várt.

A műsorvezető némi időhúzás után aztán végre ismertette a nézők szavazatai alapján kialakult végeredményt: Tóth Andi megnyerte a tehetségkutatót és az ezzel járó, összesen 25 millió forint értékű főnyereményt.

A magyarországi X-faktor idei szériájában két erdélyi magyar lány is versenyzett: a négyfalui Jakab-Péter Izabella és a nagyváradi Tóth Andi - mindketten Szikora Róbert mentoráltjai voltak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: