2015-07-15 15:34:06• hírek • Hirdetés

A nagyváradi Hyundainál már megvásárolható az új Tucson

A sportos formaterv és a fejlett technológiák merész egysége - ez az új Hyundai Tucson.

A vadonatúj Tucson merész megjelenésével, lenyűgöző technológiai tartalmával és élvezetes vezethetőségével azonnal leveszi az embert a lábáról. Valódi mértékadó modell. A Tucson sziluettje egyértelműen a modern szabadidő-járműveket idézi, ugyanakkor a formavilág minden részletében dinamizmust és kecsességet sugall, a LED-es fényszóróktól egészen a keskeny vágású zárófényekig. A fekete kerékívek finom íve álló helyzetben is a mozgás érzetét kelti. A plasztikusan megformált első és hátsó lökhárítókkal együtt a széles nyomtáv határozott országúti megjelenést, stabil kiállást kölcsönöz a modellnek.

Az Európában fejlesztett és gyártott vadonatúj Tucson teljesen új padlólemezre épül, amely egy sor fejlett, új technológia alkalmazását teszi lehetővé. Válassz a háromféle dízel- és a kétféle benzinmotor közül, majd fűszerezd azokat a finoman kapcsoló, hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltó kifinomultságával. Ismerd meg a kategória legnagyobb motorválasztékát, 115-től 184 lóerőig.

Az érzékelhető minőség és az ösztönös technológia találkozása.

A Hyundai teljes körű aktív és passzív biztonsági technológiái együttesen a legszélsőségesebb helyzetekben is megnyugtató védelmet biztosítanak. A legfontosabb technológiák között említést érdemel az autonóm vészfékrendszer, a megelőző kormánykorrekcióra képes sávban tartó berendezés, valamint a hátsó keresztirányú forgalomfelügyeleti rendszer 180 fokos érzékelője.

A holttérfigyelő rendszer a jármű közelében haladó forgalmat figyeli, míg a sebesség-korlátozásra figyelmeztető funkció az út mentén elhelyezett sebesség-korlátozó jelzőtáblákat figyelve segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Élvonalbeli stílus. Kommunikatív és letisztult.

A vadonatúj Tucson tágas és kényelmes utasterében kiváló minőségű, puha tapintású anyagok várják az autóvezetőt és utasait.  Az üléshelyzetet úgy alakították ki, hogy az pihentető legyen, ugyanakkor lehetővé tegye a vezető számára, hogy mindenkor a helyzet ura maradhasson. A műszerek és kezelőszervek elhelyezése szintén azt segíti elő, hogy teljes figyelmedet a forgalomra, a vezetésre fordíthasd.

Az új generációs navigációs rendszer 7 éven át ingyenesen igénybe vehető TomTom LIVE szolgáltatása révén mindig zökkenőmentesen érhetsz célba.

Hyundai Carbenta

Formai koncepció

A vadonatúj Tucsonról szólva Peter Schreyer, a Hyundai Motor Group elnöke és vezető formatervezője a következőket mondta:

Új, kompakt szabadidő-járművünk világszerte hatalmas lépést jelent a Hyundai márka számára. A vadonatúj Tucson a kifinomult, lendületes felületeknek, a merész arányoknak, az éles vonalaknak és mindenekelőtt a márka jelképének: az új generációs, hatszögletű hűtőmaszknak köszönheti merész, sportos kiállását.

Keresd fel a Hyundai Carbentát

A nagyváradi székhelyű Hyundai Carbenta 2004 óta hivatalos márkaképviselete a dél-koreai márkának. Az autógyártó fejlődésével nőtt és alakult a bemutatóüzlet valamint a Hyundai-szervíz.

A Nagyváradon, a Fabricilor utca 2B szám alatti székhelyén a Carbenta nemcsak a legújabb és legszélesebb termékpalettával rendelkezik, hanem részletfizetéssel és autó-visszavásárlási szolgáltatással is várja ügyfeleit. Érdemes betérni hozzájuk akkor is, ha biztosítást szeretnénk kötni járművünkre, a szervízben működő autóbádogos-műhelyben pedig bármelyik autótípus baján tudnak segíteni.

Hyundai Carbenta

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: