2013-06-10 16:33:43• hírek • Póti Orsolya

A nagyvakációban is vár a Züm Züm

Már megszokhattuk, hogy a szatmárnémeti Züm Züm Játszóház minden vakációra rendhagyó órarenddel készül kis vendégei számára. A nyári vakáció idején reggel 8 órától napközis programok várják a gyerekeket

A gyerekek legnagyobb örömére közeleg a nyári szünidő. A dolgozó szülőknek és az elfoglalt nagyszülőknek azonban ez inkább fejfájást, mint örömet okoz, hiszen felmerül a kérdés: hol legyen a gyermek a vakáció idején.

A Züm Züm ezúttal is megkönnyíti a szülők dolgát, hiszen rendhagyó órarenddel és különféle foglalkozásokkal várja gyerkőcöket közel három hónapon keresztül.

A Züm Züm Játszóház berendezésénél különös figyelmet szenteltek arra, hogy a gyermekek mindamellett hogy önfeledten szórakozzanak, biztonságukra és fejlődésükre szakképzett animátorok ügyeljenek.

Az itt található játékok megfelelnek a gyermekek életkorának, szükségleteinek, méreteinek, és fejlődési szintjüknek is. A vakációban a játszóház játékai mellett különféle hasznos, ugyanakkor szórakoztató foglalkozások várják a gyermekeket: például lesz gipszfestés, kézimunka újrahasznosítható anyagokból és festés, rajzolás is.

Egy napi foglalkozás ára 25 lej, egy hétre szóló bérlet pedig 110 lejbe kerül. Egyébként a Züm Züm gyermekzsúrok és egyéb családi összejövetelek megrendezésére is kiváló, hiszen amellett, hogy a gyerkőcök kedvükre játszhatnak, óriás lufik és pináták teszik hangulatossá a bulit.

Feliratkozni a játszóháznál (Grand Mall II. emelet) vagy a következő telefonszámokon lehet: 0745-986-896, 0756-283-641.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: