2018-12-08 05:53:19• hírek • Bede Emőke

A nagy érdeklődésre való tekintettel két koncertet is tart Nagy Norbert tenor

Immár negyedik alkalommal szervez jótékonysági koncertet Szatmárnémetiben Nagy Norber tenor és a Rotary Club. Azt már előre sejteni lehetett, hogy az érdeklődés ebben az évben is hatalmas lesz, de mostanra az is biztossá vált, hogy egy előadás nem is lesz elég, a tenor és művésztársai kétszer is színpadra állnak majd.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy Nagy Norbert a karácsony közeledtével világhírű operákkal és ünnepi énekekkel örvendezteti meg a szatmári közönséget, ezzel kifejezve elismerését és tiszteletét a város felé, ahonnan elindult. A tenor hangja által szeretne vidámságot, boldogságot és pozitív energiát csempészni a lelkekbe, hogy ezzel tegye teljessé az ünnep felemelő hangulatát –olvashatjuk az esemény beharangozójában, s ugyancsak ebből derül ki az is, hogy a közös karáncsonyra hangolódás mellett a koncertnek van egy nemes célja is. Ez pedig nem más, minthogy jegyeladásokból befolyt összegből a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház kardiológiai osztályának egy Holter-EKG vizsgálatot lehetővé tevő készüléket szeretnének ajándékozni, ezzel is támogatva mindazokat, akik szívritmuszavarral küzdenek.
 

Nem is csoda hát, hogy a karitatív céllal rendezett eseményre elkelt az összes jegy. A december 15-én 20 órától kezdődő koncert már biztosan teltházas lesz, de ha te még nem vásároltad meg saját belépőd, akkor van egy jó hírünk. Ugyancsak 15-én, de 17 órától egy ráadás koncertet is tartanak. A koncertek során Nagy Norbert mellett több különleges meghívott is színpadra lép: Olaszországból városunkba érkezik Marco Podesta, Eleonora Podesta és Carla Mordan, valamint itt lesz Nagy Blanka is.
 

Az első jótékonysági koncert tehát december 15-én 17 órakor, a második (teltházas) pedig 20 órakor kezdődik az Északi Színház előadótermében. Jegyeket elővételben a színház jegypénztárában lehet váltani, egy belépő ára 50 lej. Hangolódjunk együtt a közelgő ünnepre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: