2008-12-29 23:37:24• hírek • Szatmar.ro

Óriásfizetések a belügyben

A Belügyi Minisztérium igazgatóinak több ezer eurós fizetése van.

Az Adevarul december 29-i kiadása szerint Adrian Mitea, az Audi igazgatója több mint 3700 eurót keres havonta, mert "verbális erőszak áldozata lehet", míg a Menedzsment Igazgatóság vezetője, Virgil Ardelean évente több mint 41000 eurót vihet haza, mert ki van téve a számítógép képernyője által kibocsátott elektromágneses sugárzásnak, ami a "vizuális elemző" szervezetét megtámadhatja.

 

A.Belügyi Minisztérium igazgatói életüket kockáztatják az irodában, írja az Adevarul. A napilap újságírói a Belügyi Minisztérium igazgatóinak az alkalmazotti lapjában felfedezték, hogy milyen rájuk leselkedő kockázatok és veszélyek miatt kapnak több ezer eurós havi fizetést.

Adrian Mitea és Virgil Ardelean mellett, Alexandru Corneliu havonta 3000 eurót keres, és jövedelmét azzal igazolja, hogy tevékenysége nagy agyi munkát feltételez, és neuropszichológiai vonatkozásai vannak. Az alkalmazotti lapján több kockázat is fel van tüntetve, mint például gerincbántalmak, gyomorfekély, szívbántalmak, kimerültség vagy túlságos megerőltetés.

(Impulzus.ro)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: