2014-01-16 20:06:38• hírek • MTI

A mozihősöket ünnepli a márciusi Oscar-gála műsora

A mozihősöket választotta a 86. Oscar-gála vezérmotívumául Craig Zadan és Neil Meron, a ceremónia két producere.

Szórakoztató, ugyanakkor érzelemdús témával akarták egységessé tenni a műsor hangulatát - mondták el a producerek.
"Az emberek világszerte azért mennek moziba, hogy a filmvászon hőseitől inspirációt kapjanak. A moziélményeinket gazdagító hősök széles skálájának ünneplésével reményeink szerint olyan estét alkotunk, amely mulattat és örömet is szerez" - fogalmazott Zadan és Meron.

Az est háziasszonya, Ellen DeGeneres jelenléte biztosítja, hogy ne legyen hiány a vidám pillanatokban, és néhány musicales meglepetésre is számíthat a közönség - árultak el további részleteket a műsorról.
A gála fő témáját kiemelendő az amerikai filmakadémia Beverly Hills-i székhelyén január 17. és március 5. között kiállítás nyílik Az Oscar a mozihősöket ünnepli címmel, amely a Gandhitól a Supermanen át a Shrekig több mint 70 film plakátjait és jelenetfotóit vonultatja fel.

Az Oscar-jelöléseket Cheryl Boone Isaacs és Chris Hemsworth jelenti be csütörtökön Los Angelesben, helyi idő szerint 5.38-kor.

A 86. Oscar-díjátadó gálát március 2-án, vasárnap este tartják a hollywoodi Dolby Színházban. A filmvilág egyik legkiemelkedőbb eseményét több mint 225 országban és térségben közvetítik televízión.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: