2012-01-20 13:00:50• hírek • Póti Orsolya

Hordozókendő tanfolyam a Baba-mama Klubban

A Baba-mama klub szeretettel várja kedd délelőttől mindazokat a várandós és kisbabás anyukákat, családokat, akik szeretnék kényelmesen és biztonságosan, hordozókendőben vinni gyermeküket.
A Baba-mama klub szeretettel várja kedd délelőttől mindazokat a várandós és kisbabás anyukákat, családokat, akik szeretnék kényelmesen és biztonságosan, hordozókendőben vinni gyermeküket.

A Szatmárnémeti Baba-mama Klub hordozókendő tanfolyamot szervez január 24-én. Ugyanaznap a kismamák és az anyukák találkozójára is sor kerül. A rendezvény vendége Tarczali Mónika babahordozási tanácsadó lesz.

A Baba-mama klub szeretettel várja kedd délelőtt 10 órától mindazokat a várandós és kisbabás anyukákat, családokat, akik szeretnék kényelmesen és biztonságosan, hordozókendőben vinni gyermeküket. A tanfolyam résztvevőinek lehetősége nyílik a baba hordozása és mozgásfejlődése szempontjából fontos alapvető anatómiai ismeretek elsajátítására, az elöl hordozás kényelmes és biztonságos technikáinak a megismerésére, a bemutatott - és a résztvevők igényei szerint kiválasztott - kötésformák elsajátítására és gyakorlására, valamint a felmerült kérdések megbeszélésére.

A két és fél órás tanfolyamot Tarczali Mónika marosvásárhelyi babahordozási tanácsadó vezeti majd kis csoportban. A bemutatott hordozási módok elsajátításához a kismamáknak élethű gyakorlóbabát biztosítanak a szervezők, illetve akinek szüksége van rá, gyakorlókendőt is igényelhet a tanfolyam idejére. A tanfolyam ára családonként 50 lej. A helyszínen hordozókendőt is lehet vásárolni. Érdeklődni, jelentkezni a 0740175088 telefonszámon lehet.

Ugyancsak január 24-én, délután 17 órától hagyományos klubtalálkozóra kerül sor. A rendezvény vendége Tarczali Mónika dúla és babahordozási tanácsadó. A találkozó témája a szülés lesz. A tanfolyam és klub helyszíne az Evangélikus Lutheránus-parókia (Wolfenbüttel utca 36. szám).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: