2012-04-17 09:18:48• hírek • Póti Orsolya

A mosható pelenkák előnyeivel ismerkednek

Áprilisban a baba-mama klub tagjai két egymásutáni héten is találkoznak. Ezen a héten a résztvevők mosható pelenkázás előnyeiről hallhatnak, míg április 24-én az igény szerinti hozzátáplálás módszerének gyakorlati alkalmazásáról lesz szó.

Április 17-én, kedden a szatmári Baba-mama Klubban mosható pelenkák kerülnek terítékre, a világ több országában ünnepelt Mosható pelenkák hete alkalmából, melyet idén először április 16-21 között Romániában is megünneplünk.

A résztvevők a mosható pelenkázás előnyeiről hallhatnak, megismerkedhetnek a különböző mosható pelenka típusokkal és azok használatának csínjával-bínjával.

Április 24-én az igény szerinti hozzátáplálás módszerének gyakorlati alkalmazásáról lesz szó, azaz arról, hogy hogyan kell nekifogni, melyek az ideális első ételek a baba számára.

A klubban lehetőség van babahordozó eszközök kipróbálására, kölcsönzésére is. A találkozók délután 17 órától kezdődnek a Wolfenbüttel utcai Németi Református Egyházközség tanácstermében. A klub találkozóin való részvétel ingyenes, a szervezők szeretettel várnak minden kisgyerekes szülőt, kisgyermekével együtt, illetve minden várandós kismamát is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: