2014-04-08 15:24:36• hírek • Szatmar.ro

Tasnádi edzőtáborral készült a Sentierri a következő kupákra

Az elmúlt év talán legsikeresebb szatmári amatőr teremfocicsapatává nőtte ki magát a Sentierri, amely több rangos trófeát is begyűjtött valamint több színvonalas tornán ért el remek eredményeket. Hogy ez idén se legyen másként, a csapat az elmúlt hétvégén Tasnádon tartott egy csapatépítő jelleggel is bíró edzőtábort.

Tasnádon nem csak a Sentierri, hanem annak tapasztaltabb játékosokból álló testvércsapata, az Emil Gill Style is részt vett az edzőtáborban. A két csapat egy-egy mérkőzést is lejátszott a Szatmár megyei kisvárosban. A Sentierri oktatójátékot bemutatva győzte le Tasnád ifijeiből összeválogatott csapatot. Az Emil Gill Style ezzel szemben 5-3-as vereséget szenvedett egy rutinosabbakból álló tasnádi „válogatott" ellen.

Mivel egy csapatépítés nem csak fociról és edzésekről szól, a fiúk kellemes órákat töltöttek a tasnádi termálfürdőben, majd a szórakozás jegyében összemérték bowling-tudásukat is.

A Sentierri az elmúlt egy évben megnyerte többek között a nemzetközi Voyage Kupát (minek köszönhetően a csapat egy része élőben tekinthette meg a Milan - Ajax Bajnokok Ligája csoportmeccset) és a Partium Kupát, míg januárban második helyen végeztek például a hagyományos csengeri SZAL-TO Kupán és a rangos mátészalkai Szi-Zo Sportszer Teremlabdarúgó Kupán.

„Célunk természetesen az, hogy idén is hasonlóan jól szerepeljünk azokon a bajnokságokon, ahol elindulunk. Ezért is volt nagyon hasznos ez a tasnádi edzőtábor. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Kovács Emilnek, a Sentierri ruházati termékek tulajdonosának, a csapat szponzorának, amiért lehetővé tette ezt a remek hétvégét", mondta az edzőtábor után Petyke Edgár, a csapat kapusa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: