2014-06-11 15:59:49• hírek • (x)

A minifoci-bajnokság zóna-döntőjében játszik a Sentierri

A Sentierri csapata 14-ből 12 nyert meccsel lett első a szatmárnémeti minifoci bajnokságban.

Szeptemberben játszották le az első mérkőzést a 2013/2014-es Szatmárnémeti minifoci-bajnokságban, amelyen tíz focicsapat indult. A Rania sportpályán megtartott meccseken a fiúk kétszer 20 percet játszottak 5+1-es felállásban. A tizennégy fordulós bajnokságot május derekán a Sentierri csapata nyerte meg, egy ponttal megelőzve a Nord Vest Tv csapatát.

A Sentierris fiúknak igazán jól ment a bajnokságban: a lejátszott 14 meccsből mindössze kettőt vesztettek el, egy tucat összecsapást pedig meg is nyertek. Ráadásul nem is akárhogy, hiszen 85-ször találtak be az ellenfél kapujába és csak 27 gólt kaptak.

A csapat most viszont egy nagyobb megmérettetés előtt áll: a srácok minifoci-bajnokokként bejutottak a zónaközi döntőbe, amelyen a legjobban szereplő csapatok útja az országos döntőbe vezet. A zónaközi döntőt Szilágy megyében, Zilahon, az Onix Traian sportközpontban fogják megtartani. Szombat délben a Sentierri a nagyváradi Real Iosia csapata ellen áll ki, 17 órakor pedig a kolozsvári Perfect Technology lesz a szatmárnémeti csapat ellenfele.

A Sentierri csapatának a tagjai:
Ban Daniel, Boldan George, Farcau Adrian, Fat Lucian, Jákel Dániel, Macovei Angelo, Mesaros Daniel, Negru Sergiu, Nemet Cristian, Petyke Edgar, Pura Ioan D., Salageanu Razvan, Stef Adrian, Tasi Tamás, Toma Liviu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: