2016-04-04 16:09:13• hírek • Kocsis Zoltán

A mező közepén találták meg a balesetet okozó traktort

A mező közepén találták meg azt a traktort, amely néhány órával korábban főszerepet játszott egy közlekedési balesetben Szakasz és Nagyszokond között. Kiderült, a járműnek se törzskönyve, se forgalmi engedélye nem volt...

A 36 éves nagyszokondi B. István vasárnap este tett feljelentést a rendőrségen, mondván a DJ193A jelzésű megyei úton, Nagyszokond és Szakasz között közlekedési baleset áldozata volt, a másik fél pedig elhagyta a helyszínt.

A nagyszokondi férfi lovasszekerét a két nevezett település között egy traktor által vontatott eke sodorta el. A traktor vezetője az egésszel mit sem törődve továbbment.

A rendőrségnek a bejelentést követő órákban sikerült megtalálnia az érintett traktort Szakasz közelében, mintegy egy kilométernyire a műúttól, a mező közepén. Kiderült, hogy a járműnek se törzskönyve, se forgalmi engedélye nem volt, a traktort vezető 20 éves Cornel S. pedig semmilyen kategóriájú vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, a krasznabélteki fiatalember ellen eljárást indított a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: