2015-05-21 15:55:56• hírek • Kocsis Zoltán

A mező közepén, elhagyatva találták meg az Olaszországból lopott járművet

Néhány óra leforgása alatt két külföldről ellopott járműre bukkantak a máramarosszigeti határőrség munkatársai: egyre Szatmár megyében a mezőn, a másikra pedig a máramarisszigeti határátkelőn.

A kisebb értékű „lelet" kétségtelenül az, amire a nagytarnai határőrök akadtak. A hatóságiak ugyanis Batarcs község mezején egy elhagyatott Honda típusú robogót találtak. Az ellenőrzések során kiderült, a járművet Olaszországból lopták el még 2008 novemberében.

A hatóság a kétkerekűt lefoglalta és nyomozást indított annak érdekében, hogy kiderítse: miként került az országba és azon belül is a batarcsi mezőre a jármű.

Jóval értékesebb ennél az a BMW X5-ös városi terepjáró, amelyet a S. Gheorghe próbál behozni az országba szerda este, néhány perccel éjfél előtt. A határrendészekben azonban gyanút ébresztett a 31 éves férfi és a bolgár rendszámú gépkocsi, ezért rövid ellenőrzést végeztek. Ki is derült, hogy a 15.000 euró értékű járgányt idén március közepén lopták el Észtországból. A suceavai férfi „természetesen" nem tudott a lopásról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: