2012-11-03 12:06:54• hírek • MTI

A metrón szeretnek egymásba a rómaiak

A magányos szíveknek nyújt segítséget a római metró, amely egy felmérés szerint egyre több magányos embernek kínál lehetőséget arra, hogy párt találjon magának.

Tíz rómaiból kettő a metrón találkozik szíve választottjával - derítette ki a Nők és az életminőség című, Rómában végzett társadalomkutatási felmérés.  A Corriere della Sera napilap római kiadásában közölt eredmények szerint a gazdasági válságban egyre többen utaznak autó helyett metróval. Így a mai szerelmespárok már leggyakrabban nem a tengerparton, nem a korzón és nem is az edzőteremben találnak egymásra, hanem a tömegközlekedési eszközökön.

Rómában pedig metróval utaznak a legtöbben, naponta több mint fél millióan.  Talán a mozdulatlanságig utassal teli metrószerelvények, a peronon töltött hosszú várakozási idő vagy a gyakori meghibásodás miatti veszteglések alatt születnek a szerelmek - találgatta az újság.

A felmérés szerint a szemkontaktus teremti az első vonzalmat és az is segíti a találkozást, amikor egy férfi átadja a helyét egy nőnek. A vizsgálat a metrószerelmet tartósnak tartja hangsúlyozva, hogy a földalatti kapcsolatok harmincnyolc százaléka vezet házassághoz, miközben a Facebookon született szerelmeknek csak huszonnyolc százaléka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: