2009-01-26 10:24:12• hírek • Szatmár.ro

A mentő okozta a férfi halálát

Január 24-én az esti órákban egy mentő hajtott át azon a 60 éves férfin, aki Szokondon az úttesten feküdt. A boncolás során kiderült: a férfi életben volt, amikor áthajtott rajta a mentőautó.

Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház mentőautójának vezetője egy beteget szállított haza Kisszokondra január 24-én, majd visszafelé az úton a sötét és az esős időjárás miatt későn vette észre, hogy Szokond területén egy férfi fekszik az úttesten, és áthajtott rajta. A sofőr egyébként egyedül igyekezett vissza Szatmárnémetibe. A baleset után rögtön segítséget kért kollégáitól és riasztotta a hatóságokat.

A helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 60 éves A. Ilie már halott. A mentőautó vezetőjét, a 40 éves P. Ioant vérvételre a Szatmár Megyei Sűrgősségi Kórházba szállították, hogy megállapítsák, fogyasztott-e alkoholt vagy sem a baleset előtt.

„A vérvizsgálatot követően kiderült, hogy a mentőautó vezetője nem fogyasztott alkoholt a baleset előtt. A boncolás során fény derült arra is, hogy az úttesten fekvő férfi halálát a mentőautó, azaz a baleset következtében szenvedett több sérülés okozta" - tudtuk meg Roxana Cristeatól, a rendőrség sajtóreferensétől.

Mentőautó a Megyei Kórház előtt. Általában életet ment.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: