2008-07-24 16:17:07• hírek • Józsa János

Zarándoklat Lourdes-ba

 A Szatmári Római Katolikus Püspökség idei utolsó zarándoklatára vár még jelentkezőket.

Szeptember 25.-e és október 4.-e között kerül sor a Szatmári Római Katolikus Püspökség által szervezendő, idei utolsó zarándokútra.

Zarándoklatokat a hívei részére 2004-től minden évben szervez a püspökség Európa és a Világ különböző pontjaira, mindig az éves tematikának megfelelően. Így míg tavaly a „Biblia éve” volt, idén az „Imádság éve” hangulatában kerülnek megrendezésre a zarándokutak. Ahogy azt a Szatmári Római Katolikus Püspökség sajtóreferensétől megtudtuk, 2008-ban már többek között Medjugorje-ben és Lourdes-ban is volt zarándoklat, de a túljelentkezés miatt Lourdes-ba most egy új utat szerveznek. Erre várják még a jelentkezőket.

Hét hely maradt még a zarándoklatra, egy személy részére pedig 405 euróba kerül a látogatás, ami tartalmazza a biztosítást, az útiköltséget, hét napra szállást, hét reggelit, hat vacsorát, és három ebédet. A zarándoklaton a hívek idegenvezetésben is részesülnek a városnézések során és lelkigyakorlatokon, közös foglalkozásokon vesznek majd részt. A Lourdes-ba tartó és a haza vezető utak során a következő városokat is érintik majd a résztvevők: Bécs, Innsbruck, Lion, Monte Carlo, Genova és Padova. A hívek jelentkezését július 31.-éig várják a püspökségen, vagy a 0261 714955-ös telefonszámon.

 

 
 
J.J.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: