2012-12-24 13:29:24• hírek • Póti Orsolya

A megyei börtönben is ünnepi a hangulat

A karácsonyi ünnepek alkalmából a Szatmár Megyei Büntetés-végrehajtó Intézet vezetősége is különféle rendezvényeket szervez a fogvatartottak számára - derül ki a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményből.

A Szatmár Megyei Büntetés-végrehajtó Intézet pszicho-szociális osztálya idén sem feledkezett meg azokról, akik nem szeretteikkel, hanem a börtön falai között töltik a téli ünnepeket. Az osztály vezetői elmúlt évekhez hasonlóan különféle rendezvényekkel, akciókkal teszik szebbé a szeretet ünnepét a fogvatartottak számára.

Az elmúlt héten a Rotaract Klub közreműködésével szerveztek találkozót a foglyok és hozzátartozóik között az intézmény tornatermében. A kétórás találkozóra elsősorban a foglyok gyermekei voltak meghívva, akik a klub jóvoltából ajándékokban részesültek.

December 20-án azoknak a fogvatartottaknak a gyerekei részesültek meglepetésekben, akik a Szatmárnémeti Gyermekotthont látogatják. Idén is megrendezték a „Karácsony Kupát" melynek keretben asztalitenisz-versenyen vehettek részt a rabok.

Az intézmény munkatársait és lakóit kántáló diákok is köszöntötték, valamint a Szatmári Börtön Kórusa is fellépett az intézmény kápolnájában. December 25. és január 1. között ünnepi szentmiséket látogathatnak a fogvatartottak. Ezekre is a kápolnában kerül majd sor - tudtuk meg Raluca Dimulescu sajtóreferenstől.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: