2007-10-05 02:14:29• hírek • Szatmar.ro

Geoană tisztogat

geoanaMircea Geoană, a szociáldemokraták elnöke, javaslatot tett négy párttag kizárására.

A bizalmatlansági indítvány megszavazása előtt, négy párttag: Alin Teodorescu, Ioan Solcanu, Răzvan Theodorescu és Dan Mihalache, nyilvánosan az indítvány ellen szólaltak fel. Ez a cselekedetük vélhetően szemet szúrt az ügy mellett álló pártelnöknek.

Mircea Geoană, a PSD pártelnöke, bejelentette, hogy a a párt vezetése döntést fog hozni affelől, hogy a szóban forgó tagokat kizárják a pártból. Ioan Solcanu szenátor szerint az elnök döntése elhamarkodott, és csak azt mutatja, hogy Geoană csak büntetni kívánja azokat akik nem szeretnének bejutni a kormányzásba jobboldali pártok kíséretében. A szenátor továbbá hozzátette, hogy nem fogja annyiban hagyni az esetleges döntést a kizárásról, és továbbra is bízni fog a párt hatékony működésében.

Stelian Tănase, politikai szakértő úgy véli, ezek a kizárások egyértelműen a pánik jelei, amivel a szociáldemokraták küszködnek a sikertelen kormányváltás miatt. Az elemző szerint, a bizalmatlansági indítványt illetően, a PSD mindent egy lapra tett fel, ugyanúgy mint a Traian Băsescu elleni támadások esetében, s most egymásra mutogatnak a sikertelenségek miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: