2012-06-05 17:56:35• hírek • Szatmar.ro

Bélteken elismerik az RMDSZ sikereit

Kelemen Hunor Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnökkel és Pléth Imre polgármesterrel a bélteki piacon beszélgetett az emberekkel.

A Megyei Tanács elnöke a minden hónap első keddjén sorra kerülő bélteki vásárra látogatott ki Kelemen Hunor szövetségi elnök kíséretében, aki két napos Szatmár megyei látogatása során személyes jelenlétével támogatta az RMDSZ jelöltjeit, így Pléth Imre Béltek polgármesterét is. A vásárra elkísérte Erdei D. István parlamenti képviselő valamint Güntner Tibor szenátor is a jelölteket.

Csehi Árpád Szabolcs nem volt ismeretlen a vásárosok között, ismerősként köszöntötték, hiszen az elmúlt időszakban többször is kilátogatott Béltekre. Pléth Imre polgármesterrel együtt jól ismeri a helyiek igényeit, gondjait. A vásárban a béltekiek elmondták: értékelik Csehi Árpád a megyéért kifejtett munkáját, és azt, hogy mandátuma alatt mindig támogatta a község lakóit, közösen a polgámesterrel fejlesztették Bélteket, élhetőbb körülményeket biztosítottak számukra. Elmondták, jövőt teremtenek a községnek, Béltek felemelkedését biztosító fejlesztések indultak be, mint az ivóvízhálózat és a Bélteki fülrdő is.

Szatmár megye minden településére elvisszük az összefogás üzenetét - mondta Kelemen Hunor szövetségi elnök, aki személyes jelenlétével támogatta Csehi Árpádot és Pléth Imrét. - Az elmúlt négy évnek eredményei vannak, melyet folytatni kell Szatmár megyében és Bélteken is az RMDSZ jelöltjeivel - tette hozzá Kelemen Hunor.

Pléth Imre polgármester, Kelemen Hunor RMDSZ-elnök és Erdei István parlamenti képviselő

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: