2010-12-13 12:20:55• hírek • (x)

A megbízhatóság és a pontosság a lényeg

Anzik Beáta román, magyar és angol dokumentumok fordításának a mestere.

Rohanó világunkban, ahol már szinte a határok is eltűntek, az üzleti élet is igen magasan szárnyal: egy-egy jó ajánlatért már külföldi cégekkel is üzletet köt az ember, ráadásul a családok tagjai is rendszeresen szóródnak szét az egész világban. Így gyakran megesik, hogy hivatalos iratokat, szerződéseket angol nyelven kötnek, vagy éppen idegen nyelvű változataikra is szükség van, ezért egyre nagyobb a forgalom a fordítóirodákban és hivatalos fordítóknál.

Anzik Beáta fordítói szolgáltatása hivatalos iratok - keresztlevelek, érettségi vagy bármilyen jellegű diplomák, cégalapításhoz szükséges okmányok, szerződések, megállapodások, törvenyszéki határozatok fordítását foglalja magába angol-román, román-angol, magyar-román, román-magyar nyelvekre. A fordítás időtartama a fordítandó okmány szövegének nehézségi fokától és a felvállalt munka mennyiségétől függ.

A szakember többek között közjegyzőkkel is együttműködik, ezáltal, ha a kliens igényli, a fordító és a közjegyző által hitelesített fordításokat bocsajt az ügyfél rendekezésére.

Ha az üzleti vagy a magánéletben szüksége van egy megbízható fordító szolgáltatásaira, keresse Anzik Beátát a 0361-408680 és a 0723-241280 telefonszámokon, illetve a beata.anzik@yahoo.com e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: