2017-07-30 14:13:46• hírek • Szatmár.ro

A második helyen zárta Gyenes az idei Red Bull Romaniacs versenyt

Nem sikerült megverni az utolsó futam során az éllovas brazil motorost.

A világ legnehezebb hard-enduro versenyét tartották július 25. és 29. között Nagyszeben környékén. A Red Bull Romaniacs versenyt 14. alkalommal szervezték meg, a szombati zárófutamot követően pedig elmondhatjuk: Gyenes Emánuel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője továbbra is az egyedüli a világon, aki mind a 14 kiíráson elindult és mindeniket be is tudta fejezni!

Az idei verseny peches volt, különösen az első versenynap, amikor a mezőnyből többen eltévedtek – köztük Gyenes is. De távolról sem volt olyan peches, mint a tavalyi, 13. kiírás, amikor a szatmári motoros a 12. helyen fejezte be a versenyt.

Mani idén a dobogó második fokán végzett a Silver kategória versenyzői között. Az első helyen a brazil Bruno Crivilin végzett, aki 30 óra 8 perc és 8 másodperc alatt fejezte be a versenyt.

A folytatásban Manit egy újabb, borzasztóan nehéz verseny várja. Egyetlen romániai versenyzőként ott lesz a Franciaországban megtartott Six Days enduro-versenyen, amelyen több mint 600 motoros áll majd rajthoz. A hatnapos, embertpróbáló megmérettetésen Magyarország teljes csapattal vesz részt, ennek szervízcsapata segíti majd Manit a verseny során. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: