2015-08-18 09:58:06• hírek • Szatmár.ro

A mai bábelőadás a Tűzoltótoronynál lesz

Az időjárás megfelelő, így nincs szükség a bábelőadás költöztetésére.

Kedden 11 órától az eredeti helyszínen, azaz  a Tűzoltótorony tövében, a pécsi Bóbita Bábszínház előadásában izgulhatjuk végig a templom egerénél is szegényebb asszony okos fiának kalandjait - aki olyan okos volt, hogy
túljárt még az ördögök eszén is. Elcsente legféltettebb kincsüket, a bűbájos lakatot. Jól is ment a sora ezután a szegény legénynek, még a király lányát is feleségül vette. Ám az ördög sosem alszik!

A PMN keddi programja:

Tűzoltótorony
11.00 - Berze Nagy János - Nagy Viktória Éva - Schneider Jankó: A bűbájos lakat. A pécsi Bóbita Bábszínház előadása. Rendező: Schneider Jankó. Szervezi az Art Projekt Egyesület.

Szatmár Megyei Múzeum kiállítóterme (V. Lucaciu sugárút 21. sz.)
17.00 - Paulovics László Szatmárnémeti - a város arcai c. képzőművészeti kiállítás megtekintése a művész vezetésével. Szatmár Színei - műhelybeszélgetés az alkotóval.

Music'at Caffe & Pub
18.00 - Volt egyszer egy magyar foci. Múltidéző és jövőbetekintő beszélgetés a magyar labdarúgás legendás személyiségeivel, Mészöly Kálmánnal, Hrutka Jánossal és Détári Lajossal.

Szakszervezetek Művelődési Háza - Kisterem
18.30 - Borkóstoló a krasznabélteki Nachbil és a kárászteleki Vinca pincészetek közreműködésével, a Crush borbár szervezésében.
19.30 - Georg Kreisler: Lola Blau. Bartha Boróka előadása, musical egy színésznőre és egy zongoristára. Rendező: Béres László.

Tűzoltótorony
21.30 - Muzsikás Együttes koncert. Vendég: Petrás Mária.

Music'at Caffe & Pub
23.00 - Láposi Csaba Elvis feat, ASH band koncert

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: