2009-11-02 13:21:54• hírek • Parajdi Andrea

Szatmár megyében kampányol az államelnökjelölt

A kampánykaraván önkéntesei is aktívan tevékenykedtek A hétfő délelőtti órákban Kelemen Hunor nélkül járta Szatmár megyét az RMDSz államelnökjelöltjének önkéntesekkel teli kampánybusza. Az államelnökjelölt személyesen 14 órakor csatlakozott a kampányhoz.

Ahogyan azt korábban Kovács Péter, Kelemen Hunor kampányfőnőke lapunknak elmondta, két vonalon zajlik az államelnökjelölt választási kampánya. Mivel képtelenség lenne Kelemen Hunort az egy hónapos kampányidőszak alatt minden térségbe eljuttatni, ezért egy önkéntesekkel járó karavánbusz népszerűsíti a magyar jelölt elképzeléseit.

A karavánbusz november 2-án, hétfő délelőtt már megérkezett Szatmár megyébe. A kampányolókhoz Csehi Árpád, a Szatmár Megyei tanács elnöke, Erdei D.István és Varga Attila parlamenti képviselők, valamint Veres István megyei tanácsos is csatlakoztak.

Csehi Árpád tanácselnöktől megtudtuk: hétfő délelőtt Szopornál kezdődött a karaván útja, majd Bogdándra, Hadadra, Hadadnádasdra, Hadadlelére és Dobrára látogattak el. -Továbbra is úgy gondoljuk, hogy egy kampány akkor igazán hatékony, ha szemtől szemben beszélünk a választókkal, éppen ezért akivel csak tudtunk szóba álltunk - mondta a tanácselnök, aki a dobrai látogatás után Nagykárolyba utazott, hogy fogadja az államelnökjelöltet. Kelemen Hunor 14 órától a Károlyi kastélyban a Szatmár megyei polgármestereknek, alpolgármestereknek és tanácsosoknak mutatta be a választási programját.

A Szatmár megyei kampány programjának részeként hétfő délután Kelemen Hunor a nagykárolyi Református Esperesi Hivatalt is felkeresi, valamint beszélget a környékbeli lelkészekkel. A karaván első napjának programját egy televíziós műsor zárja. A Nord Vest Tv 18 órától élőben hallhatjuk és láthatjuk a magyar államelnökjelöltet.


Csehi Árpád tanácselnök és Balog Ferenc Hadad polgármestere a hadadi vásáron beszélgettek a választókkal
Csehi Árpád tanácselnök és Balog Ferenc Hadad polgármestere a hadadi vásáron beszélgettek a választókkal


Varga Attila paralamenti képviselő RMDSz-es zászlót oszt
Varga Attila parlamenti képviselő is osztogatta az államelnökjelöltet népszerűsítő szórólapokat


A kampánykaraván önkéntesei is aktívan tevékenykedtek
A kampánykaraván önkéntesei is aktívan tevékenykedtek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: