2014-01-25 13:04:58• hírek • Czinzel László

A magyar humor nagyágyúi nevettettek a filharmóniában

Zsúfolt ház előtt lépett fel péntek este Orosz György, Rekop György és Lórán Barnabás.

Tömve volt a filharmónia péntek este, még pótszékekre is szükség volt, hogy mindenkinek legyen ülőhelye a Business Transaction által szervezett humoresten, amelynek főszereplői a Showder Klubból jól ismert nevettetők voltak. Orosz György, Trabarna és Rekop György jól meg is nevettette a közönséget, akikre a fárasztó, munkás hét végén igazán ráfért a kikapcsolódás.

Orosz György, aki nemrég csatlakozott a Showderesek csapatához bebizonyította: helye van a stand-up sztárok között. Felelevenítette kalandjait rádiós műsorvezető-korából, rámutatott a nők és a férfiak zuhanyzási szokásai közötti különbségekre és egy egynapos wellnes-hétvége humoros történései, valamint egyéb kínos történetek is terítékre kerültek. A közönség pedig dőlt a nevetéstől.

Trabarna sztoriaiban általában szerepelt egy gépjármű is, aminek a hangját le lehetett utánozni, volt szó bungee jumpingról és talpmasszázsról és szívatta a következő fellépőt, Rekop Györgyöt is, aki természetesen frappáns válaszokat adott. Rekop műsorában természetesen sztorizott öccséről és megosztotta székelyföldi kalandjaikat is.

Az előadás két részes volt, a szünetet követően a szervezők kisorsoltak a jegyvásárlók között három, egyenként 100 lej értékű éttermi vásárlási utalványt - a sorsolásban a műsorvezető Nagy Katának Orosz György és a közönség is segített.

Teltház előtt léptek fel a humoristák

Három néző nyert is a megvásárolt jeggyel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: