2011-11-15 13:40:51• hírek • Póti Orsolya

A ma álma, a holnap sikerei

Az érdeklődők november 23-án és 25-án Gyenes Emánuel, a szatmárnémeti motoros előadását is hallhatják.
Az érdeklődők november 23-án és 25-án Gyenes Emánuel, a szatmárnémeti motoros előadását is hallhatják.

A Szatmárnémeti Caritas Szervezet Drogprevenciós és Tanácsadó Irodája két találkozót is rendez szatmári, sikeres karriert befutott fiatalok és sikeres karrierre vágyó fiatalok között. A rendezvényről Borsi Zsuzsa, az Drogprevenciós és Tanácsadó Iroda munkatársa nyilatkozott a Szatmár.ro-nak.

„A fiataloktól sajnos egyre többet hallani azt, hogy itthon, Szatmáron nem lehet elérni semmit. Sokan már rögtön érettségi után külföldi egyetem, vagy munka után néznek, abban reménykedve, hogy a szülőföldtől távol jobban boldogulnak majd. Ezt a tévhitet szeretnénk eloszlatni „A ma álmai, a holnap sikerei" című rendezvényünkkel, melyre főként a diákokat, a pályakezdőket várjuk sok szeretettel." - mondta el Borsi Zsuzsa pszichológus.

Az előadások magyar nyelven november 23-án, román nyelven pedig november 25-én 17 órától a Reménység Központban, a Rosetti utca 2 szám alatt kerülnek megrendezésre. A találkozó meghívottjai olyan szatmári, sikeres befutott fiatalok, akiknek nem kellett elszakadniuk szülőföldjüktől amiatt, hogy megvalósítsák álmaikat.

Az érdeklődők november 23-án Gyenes Emánuel, a Dakart megjárt motoros, Pop Zita divattervező és Pink Béla, a Pink Trans menedzserének életútját hallhatják, míg november 25-én Gyenes mellett Nemes Dorina színésznő és Ovidiu Chilintan menedzser és rádiós tart előadást.

Ők mesélnek majd a pályakezdés nehézségeiről, szépségéről és arról, hogy mi mindent tettek meg azért, hogy itthonról érjenek el sikereket. A szervezők igyekeztek különböző  területekről - sport, divat, vállalkozás - is hívni szakembereket, hogy a részvevők lássák, hogy Szatmárnémetiben több szférában is el lehet helyezkedni. Mint megtudtuk, a program előzménye az iroda által indított pályaválasztási tanácsadásnak, és amennyiben sikere lesz több alkalommal is megrendezésre kerül.

A másfél órás rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Az érdeklődők részvételi szándékukat jelezhetik november 17-ig a 0735406634-es telefonszámon, vagy a openklub@yahoo.com e-mail címen.

Pop Zita a New York-i Fashion Weeken

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: