2011-05-11 09:37:52• hírek • Szatmár.ro

Luxusprosti hajt Alekoszra

A szőke lány nem tagadja: a pénz miatt árulja a testét, amivel igen jól keres.

Harcba szálltak Alekos kegyeiért a hölgyek. A villa egykori okostojása valószínűleg álmaiban sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen bomba nők akarják majd meghódítani.

A háremben elég nagy a merítés, található közöttük például egy luxusprostiként dolgozó hölgy is, aki kicsit tart attól, Alekosz képes lesz-e megbarátkozni a foglalkozásával, de bízik önmagában, a mondásban, miszerint: Kurvából lesz a legjobb feleség! A Blikk megtalálta azt az internetes portált, amelyen a szőkeség hirdeti magát, részletesen felsorolva, pontosan mit is vállal.

– Fél évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni ezzel, az interneten keresztül találhatnak rám a fériak – mondta a Blikknek Brigitta, akinek a fotóiból is jól látszik, hogy nem az olcsóbbik fajtából való.

– Volt munkám, vagyis nem arról volt szó, hogy a megélhetésért kényszerültem ebbe a helyzetbe. Mindöszsze váltani akartam – mondta Brigi, aki bevallása szerint hetente hétszer szexel a kedvesével, ha éppen van neki. Álmai randevúját pedig úgy képzeli el Alekosszal, hogy egy hangulatos vacsora és borozgatás után hatalmas szexcsatában végződik az este.

A szőkeség egyébként a Blikknek bevallotta: jóval többet tud félretenni havonta, amióta escortlányként dolgozik, sőt a keresetéből nem csupán önmagát, hanem vidéken élő családját is eltartja.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Alekosz a jakuzziban randevúzott a lánnyal
Alekosz a jakuzziban randevúzott a lánnyal


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: